Dnevni horoskop za 14.01.2013 - iKragujevac


Dnevni horoskop

 

Ovan
Nemojte se razbacivati sa novcem i praviti nenormalne troškove. Iskoristite modernu tehnologiju ne biste li napredovali u poslu. Internet i prijatelji Vam mogu biti od velike pomoći. Rad noću je takođe produktivan. Ne nervirajte se oko posla i ako neke stvari morate da uradite više puta, budite strpljivi.

Bik
Lepo se osećate. Raspoloženi ste. Nove prilike pristižu i nova vrata se otvaraju. Možda će doći do stabilizacije nekog posla koji ste pre radili ili kojim se bavite. Sada će Vam se pružiti nova šansa da se prikažete javnosti na drugačiji način.

Blizanci
Uživanje i stabilnost. Ne dozvolite da Vam sitnice pokvare vreme provedeno sa voljenom osobom. Probleme ostavite na poslu. Nekada je samodovoljnost dovoljan razlog za sreću.

Rak
Partner Vas može iznervirati nekim svojim besmislenim postupkom, ali ignorišite ga par dana. Od svađe nema nikakve koristi jer svako misli da je u pravu. Pazite kako rukujete sa novcem.

Lav
Moguća je nervoza zbog nekih nejasnoća, laži ili nedovoljno jasnog odnosa sa partnerom, bilo bivšim ili sadašnjim. Ako ste u vezi ne zamerajte partneru neke sitnice, neke greške koje su učinjene nenamerno. Pokušajte da porazgovarate o svemu.

Devica
Dosta lepih dešavanja. Dobijate pohvale od šefa, ako niste Vi šef. Lepo se osećate na poslu, mada ste umorni i stalno Vam se spava. Mogući su neočekivani izdaci u vezi nekih računa koji čekaju odavno da budu plaćeni.

Vaga
Uživanje, sreća i blagostanje. Iako mislite dokle će sve to tako lepo trajati, mislite i u isto vreme o budućnosti. Moguć je povratak nekih osoba iz prošlosti ili iz inostranstva, eventualno sa fakulteta.

Škorpija
Nove prilike se ukazuju. Razmislite šta Vi imate od toga. Sačekajte nekoliko dana da se sve slegne. Moguće da je to nešto što ste dugo čekali, pa se tek sad ostvaruje. Provedite ostatak dana sa porodicom ili prijateljima.

Strelac
Dobre poslovne prilike, moguć je čak i napredak. Ne dozvolite da vas neko prevari. Pre nego što krenete da sarađujete sa nekom osobom, raspitajte se ko je i kakav je saradnik. Ništa ne radite pre nego što Vam se plati. Očekuje Vas neki novac koji čekate duže vreme.

Jarac
Dosta posla ćete imati. Uglavnom će to biti pozitivna iskustva, saradnja sa ženskim osobama, sa osobama vezanim za inostranstvo. Mogući su neki manji problemi oko nekih detalja, ali će do realizacije posla ipak doći.

Vodolija
Moraćete malo da se usporite, da se smirite. Nemojte se nervirati i držite jezik za zubima pred nadređenim. Imate previše obaveza, premalo vremena, ali se zato organizujte. Moguć je priliv novca ili ćete priuštiti sebi neka davno planirana zadovoljstva.

Ribe
Nervozni ste. Pritisle su vas brige. Nerviraju vas sva dokumenta i svi papiri, kao i sitnice koje mogu imati veze sa vašim poslom. Ne znate gde Vam se šta nalazi ni odakle treba da počnete. Organizujte se.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu