Grupa građana – dr Vladica Stanojević predala izbornu listu - iKragujevac


Izbori 2020

Gradskoj izbornoj komisiji, noćas u 22 sata, predata je lista kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca Grupe građana – dr Vladica Stanojević, kao i spisak birača koji su svojim potpisom podržali tu izbornu listu.

Mislim da ovi ljudi koji stoje iza mene mogu mnogo da učine za ovaj grad. Imaju volje i elana da pokrenu grad, u kome se danas ne živi onako kako bi trebalo, rekao je u izjavi za medije nosilac liste dr Vladica Stanojević. Grad treba da zablista punim sjajem, a, to se može postići samo uz mnogo rada, reda i discipline. Mi ćemo, ako sve bude kako treba, nositi broj 10. Biće to čista desetka, poručio je Stanojević i najavio da će se u kampanji raditi mnogo, da će obići svakog stanovnika grada Kragujevca, od kuće do kuće, od stana do stana. Pričaćemo sa ljudima, radićemo jednu pravu evropsku kampanju, nećemo nikoga napadati, bićemo pravi evropejci.

Obećao sam to i ovim ljudima i građanima koji su, rekao je Stanojević, krivi što sam večeras ovde, što sam krenuo u ovu izbornu trku za dobrobit nas i svih Kragujevčana, za dobrobit naše dece, naših komšija, rodbine, prijatelja. Krenuo sam na ovaj put zajedno sa svojim timom, izgaraćemo do kraja i mislim da rezultat neće izostati, poručio je Stanojević.

Na izbornoj listi Grupe građana – dr Vladica Stanojević, koju je potpisima podržalo 1756 građana, nalaze se imena 58 kandidata za odbornike gradskog parlamenta.4-8.jpg

1-12.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu