DA LI SU VAM ZVEZDE NAKLONJENE? Dnevni horoskop za ponedeljak 31. jul - iKragujevac


Zabava

Otkrijte da li su vam zvezde naklonjene, i šta Vas oćekuje poslednjeg julskog dana.

Ovan

Dan je obeležen žustrim raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste smatrali za prijatelje. Nakon jutarnjeg pada raspoloženja i prolazne melanholije, popodne protiče u znaku dobrog raspoloženja i preko potrebne relaksacije.

Bik

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja, što odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.

Blizanci

Napetost počinje od jutra. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

Rak

Sve što radite, vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu jer će biti nepovoljna.

Lav

Čini se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam previše nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Budite strpljivi i ne razmišljajte o povlačenju.

Devica

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

Vaga

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

Škorpija

Preterano ste nestrpljivi, ne kontrolišete emocije. Neophodno je da pokažite više zahvalnosti za one ljude koji su vas u prošlosti podržavali. Vaša potreba za slobodom može razviti još veću napetost i nervozu u krugu porodice.

Strelac

Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite, pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvežite vaše odnose.


Jarac

U centru pažnje vam je privatan život, pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh.

Vodolija

Situacija na poslu se menja, ali vi ostajete po strani. To okidač da vas obuzmu strahovi i preispitivanje da li ste nešto pogrešili. Ne brinite, to što vas niko ne proziva nije rđav znak, naprotiv. Za vas je dobro što trenutno nikome ne smetate.

Ribe

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu