Evo kako će za praznike raditi ambulante, apoteke, javni prevoz i prodajni objekti! - iKragujevac


Info

Sve informacije na jednom mestu.

Tokom prazničnih dana Zdravstvena stanica broj 4, od 7 do 12 časova dežuraće za svoje, a od 12 do 19 sati za sve osiguranike.

Ambulante Aerodrom, Bresnica i Stanovo radiće od 7 do 12, dok će lekari u Stragarima od 7 do 10 sati dežurati u ambulanti, a od 10 do 12 sati na terenu.

Za praznike, od 7 do 19 sati radiće i Službe za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece i omladine, kao i Služba kućnog lečenja.
Polivalentna patronažna služba dežura od 7 do 13 i 30.

Apoteka Bubanj radiće neprekidno tokom svih prazničnih dana, dok će od 8 do 20 sati, dežurati apoteka "1. maj". Apoteka "29. novembar" neće raditi na Vaskrs, a ostalih prazničnih dana biće otvorena od 8 do 20 časova. Apoteke "Avala" i "Stanovo" takođe u nedelju neće raditi, ali će ostalih dana raditi biti otvorene od 8 do 13 sati.

Vozila u javnom gradskom i prigradskom prevozu 29. i 30. apirla saobraćaju po redu vožnje za subotu, dok će 1, 2. i 3. maja važiti red vožnje za nedelju i državni praznik.

Parkiranje na opštim i javnim parkiralištima se od 29. aprila do 3. maja neće naplaćivati.

Nema planiranih isključenja vode i struje, a za eventualne kvarove na mreži dežuraće posebne terenske ekipe.

Pijace u Kragujevcu neće raditi samo na Vaskrs.

Većina prodajnih objekata, trgovinskih radnji i tržnih centara u Kragujevcu biće zavorena na Vaskrs, 1. maja, dok će ostalih dana raditi uobičajeno. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu