Kragujevački bend napravio pauzu u Sarajevu, a kada su se vratili do automobila, shvatili su da su napadnuti i pokradeni! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Kragujevački bend Motorcharge u subotu je, tokom prolaska kroz Sarajevo doživeo napad - polupan im je automobil i pokraden deo muzičke opreme. Naime, bend je putujući iz Tuzle prema Palama stao na pauzu u Sarajevskom naselju Bistrik, kada im je polupan auto, ali i pokradena oprema.

– Nismo hteli da zovemo policiju, zalepili smo šajbu i nastavili dalje – kažu muzičari i dodaju da misle im je automobil polupan zbog srpskih registarskih tablica.

Bend Motorcharge je u petak nastupao u Tuzli, a u subotu su imali dogovorenu svirku na Palama.

''Povodom jučerašnjeg incidenta koji se dogodio u Sarajevu, gde nam je obijen auto i ukraden dobar deo opreme i stvari, želimo da skrenemo pažnju da nismo davali nikakve izjave i da ne želimo da se ovaj slučaj ispolitizuje. Za vreme kradje bili smo u obližnjem restoranu, tako da ne znamo ko je počinio kradju.

Na izlasku iz grada, slučaj smo prijavili obližnjoj patroli koja nas je obavestila da bi morali da se vratimo u Sarajevo i damo izjavu, kao i da je mala verovatnoća da bi našli počinioca i vratili opremu. Smatramo da je ovo delo pojedinca a ne svih gradjana Sarajeva, i da to nije prava slika Sarajeva.

Zahvaljujući ekipi sa Pala koja nam je pomogla oko opreme, uspeli smo da održimo svirku i zahvaljujemo im se na tome, kao i sjajnoj ekipi iz Tuzle gde smo svirali dan ranije.'' - objavili su uz fotografiju na svom fejsbuk profilu.kradja.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu