UHAPŠENA DVOJICA KRAGUJEVČANA: Osumnjičeni za 6 teških krađa i držanja narkotika - iKragujevac


Vesti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. P. (1990) i A. B. (1984) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili šest krivičnih dela – četiri teške krađe, tešku krađu u pokušaju i tešku krađu na naročito drzak i bezobziran način.

Sumnja se da su oni na području Kragujevca, u toku ove godine, u različitim delovima grada obili četiri trgovinske radnje iz kojih su ukrali novac, kao i veću količinu cigareta, prehrambene robe i konditorskih proizvoda.

Takođe se sumnja da je M. P. u decembru ove godine jednoj Kragujevčaniki prišao sa leđa i istrgao joj tašnu iz koje je oduzeo novac.

Policija je u stanu M. P. pronašla 68 grama marihuane i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja opojnih droga. U stanu je pronađena i manja količina konditorskih proizvoda za koje se sumnja da su ukradeni.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu