Nakon DVA MESECA POTRAGE pronađena Sara (15) iz Kragujevca - iKragujevac


Vesti

KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, nakon intenzivne potrage, pronašli su 15. godišnju Saru Stefanović, devojčicu čiji je nestanak prijavljen Centru za socijalni rad 11. oktobra.

Devojčica je nepovređena i predata je majci, saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Da podsetimo, Sarina majka je u periodu traganja za njom izjavila:

- Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole ali nje nije bilo. Od tog dana joj se gubi svaki trag. Više ne znam gde da tražim, šta da radim i kome da se obratim, zato sam objavila sliku na društvenim mrežama, možda je neko video - ovako je za "Blic" počela priču Jelena Stefanović iz Kragujevca, majka Sare Stefanović, koja svoju ćerku nije videla od 9. oktobra.

Tog dana, rekla je majka, dogovorile su se da se nađu, međutim videvši da Sare nema, majka je najpre pozvala razrednog starešinu tinejdžerke kako bi proverila da li je ona tamo. Međutim, od nje je dobila negativan odgovor uz objašnjenje da je Sara poslednji put bila u školi dan ranije.

Prema Jeleninim rečima, to nije prvi put da Sara odlazi bez javljanja. Samo dva meseca pre njenog nestanka, u avgustu, Sara je odlučila da ode iz kuće i ne javi se svojim najbližima. Tada je takođe alarmirana policija, a devojka je pronađena u kući svog momka.

Na sreću, devojčica je pronađena, živa je i zdrava. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu