Dodela sertifikata na Univerzitetu u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

U ponedeljak, 10. decembra 2018. godine, u 10.00 sati u Svečanoj sali Rektorata, biće održana dodela potvrda o završenom programu Studentske letnje stručne prakse Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca 2018.

Polaznicima prakse, sertifikate će uručiti prof. dr Živadin Micić - prorektor za nastavu i studentska pitanja i Stefan Nikezić - pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi.

U toku leta 2018. godine, 35 studenta završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija fakulteta u sastavu Univerziteta u Kragujevcu imalo je priliku da se upozna sa radnim okruženjem, stekne nove veštine i praktična znanja kroz program prakse koji je realizovan u dva ciklusa: od 01. do 31. jula i od 01. do 31. avgusta.

Jednomesečnu praksu, u ustanovama čiji je osnivač grad Kragujevac, uspešno je realizovalo 27 studenata.

Istog dana, sa početkom u 11.00 sati, u Svečanoj sali Rektorata, prof. dr Živadin Micić - prorektor za nastavu i studentska pitanja uručiće sertifikate polaznicima besplatnog kursa engleskog jezika na B1 i B2 nivou, koji je realizovan kroz program Praksa za mlade filologe u akademskoj 2017/18. godini
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu