KRAGUJEVAC: Uhapšen zbog krađa kojim je oštetio mobilne operatere za oko 2,5 miliona dinara - iKragujevac


Vesti

KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su E. D. (1982) iz Sopota, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 13 krivičnih dela teška krađa. E. D. (1982) iz Sopota se sumnjiči da je u 2018. godini, na području Kragujevca i Topole ukrao oko 80 baterija kojima se napajaju repetitori

E. D. se sumnjiči da je u 2018. godini, na području Kragujevca i Topole ukrao oko 80 baterija kojima se napajaju repetitori i na taj način dva mobilna operatera oštetio za oko 2,5 miliona dinara.

Kako se sumnja on je tokom angažovanja u preduzeću koje je radilo na održavanju mobilnih operatera, nabavio odgovarajući ključ kojim je otključavao sanduke i iz njih krao silikonske baterije za napajanje repetitora.

Pročitajte još: Jagodina: Posle objavljivanja snimka, lopov vratio bicikl

Sumnja se da je baterije od njega kupovao M. J. (1987) iz Mladenovca, iako je znao da su ukradene, a policija je kod njega u pomoćnim prostorijama prilikom hapšenja pronašla 79 baterija.

E. D. je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Sudija za prethodni postupak mu je, nakon saslušanja, odredio pritvor.

Zbog sumnje da je izvršio prikrivanje, Osnovom javnom tužilaštvu sproveden je i M. J.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu