Žena koja je snimila doktorke u kragujevačkom Domu zdravlja, nedavno tvrdila da je prevarena od strane Mikija Panjkovica - iKragujevac


Vesti

Od kada je Kragujevčanka Violeta Cvetković na društvenim mrežama pre dva dana objavila video iz Doma zdravlja, gde se vidi da lekari neće da pregledaju njeno bolesno dete, vodi se polemika ko je u ovoj priči u pravu. Inače ova nesrećna majka je doživela još jednu strašnu situaciju u junu ove godine, kada su je prevarili tokom učešća u emisiji "Pre i posle".

Sve je počelo kada je Violeta poželela da promeni izgled, pa se prijavila za televizijsku emisiju "Pre i posle" koju vodi poznati frizer Miki Panjković. Nekoliko dana kasnije kontaktirali su je iz Akademije "Panjković".

Ponadala se da će konačno dobiti nove zube, zbog kojih se i prijavila za učešće. Očekivala je mnogo, ali kada je došla na snimanje shvatila je, kako kaže, da se radi o jednoj velikoj prevari.

- Rekli su mi da će me odvesti kod zubara i kozmetičara. Tvrdili su da ću dobiti lasersku epilaciju, frizuru, šminku, kao i stilistu koji će me lepo doterati. Spominjali su i nakit. Uputila sam se iz Kragujevca i bila sam jako uzbuđena, želela sam da upoznam Mikija Panjkovića. Došle su još dve devojke, jedna je bila iz Niša, a druga iz Valjeva. Navodno je trebalo da srede nas tri, pa su nas odvezli kod zubara gde je već bio postavljen čitav tim kamermana - rekla je Violeta.

Prema njenim rečima, u pitanju je jedna privatna ordinacija, a dočekao ih je dr stomatologije Zoran Antonović.

Kamere su se upalile, snimanje je počelo, a stomatolog je u tom trenutku izvadio već pripremljen rendgen snimak tuđe vilice. Nasmejao se u kameru i rekao: "Na osnovu snimka našeg modela, zaključili smo da treba da se uradi kompletna protetika, nakon čega će Violeta imati blistav i zdrav osmeh". Iza scene se začulo: "Stop, 'ajmo sledeća devojka".

Miki Panjković je rekao da se radi o jednodnevnoj transformaciji, i da je njegov tim ograničen budžetom, a na pitanje kako onda nude i obećavaju ženama nešto što ne mogu da ispune, rekao je kratko da nema komentar.

Približnije informacije o ovom slučaju nisu tada dali ni stomatolog ni frizeri i kozmetičari, pa je slučaj ostao nerazjašnjen do kraja.

Međutim, nakon što je isplivao video koji je objavila Violeta pre dva dana, mnogi su komentarisali da se radi o osobi koja želi malo pažnje u medijima pošto se po drugi put pojavljuje u medijima na sličan način.

"Tada joj nije bio dobar frizer, sada joj nisu dobri lekari, njoj se očito ne može ugoditi" - glasio je jedan od komentara.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu