Nada Macura na Sajmu zdravlja u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Danas se na Šumadija sajmu otvara treći po redu dvodnevni Sajam zdravlja koji organizuje kompanija Dream Factory iz Kragujevca, uz podršku lokalne samouprave.

Na ovoj preventivno-promotivnoj, prodajnoj i manifestaciji edukativnog karaktera predstaviće se oko 50 izlagača među kojima su zdravstvene ustanove, farmaceutske kuće, kompanije zdrave hrane, medicinske opreme, udruženja.

Posetioci sajma zdravlja 12. i 13. oktobra biće u prilici da obave niz besplatnih preventivnih analiza krvi, i pregleda koji se mogu obaviti na terenu, merenje krvnog pritiska, šećera u krvi, vitaminsko mineralnog statusa, venske cirkulacije, pregled gustine kostiju i kože, i dobiju savete lekara, farmaceuta, nutricionista.

Medicinski stručnjaci Doma zdravlja, na čijem štandu će moći da se obavi i najveći deo ovih analiza obavljaće besplatne preglede mladeža dermatoskopom, promovisati dojenje, prevenciju malignih bolesti kod žena.

Grad Kragujevac nam je pomogao ne samo finansijski, već svojim savetima i iskustvom da napravimo koncept sajma koji je jedinstven u Srbiji, rekao je Dejan Veljković, vlasnik Dream Factory. Pored Nade Macure i Suzane Mančić, na Sajmu zdravlja u Kragujevcu predavanje o ishrani imaće vodeći nutricionista na Balkanu Mr sci. Kenan Mandra, po čijem su se programu mnoge poznate ličnosti oslobodile viška kilograma. Predstaviće se Čigota sa programom “Čigotica“ koji je namenjen gojaznoj deci uzrasta od 12 do18 godina, a kozmetičke kuće savetovaće naše sugrađanke kako da na najbolji način neguju svoje lice. Veljković je rekao da su za posetioce obezbeđeni sajamski popusti i pozvao sve zainteresovane da dođu na Sajam zdravlja i iskoriste mogućnost besplatnih zdravstvenih pregleda i analiza i tako provere svoje zdravstveno stanje.

Vrata sajma otvaraju se u 10.00 a zatvaraju u 20.00. a ulaz i parking su besplatni.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu