Tragično nastradali nakon 15 kilometara! Porodica sudije iz Kragujevca nema od bola - iKragujevac


Vesti

Sudija Apelacionog suda u Kragujevcu Suzana Vidanović (58) i njen suprug Miroslav Vidanović (59), koji su stradali u lančanom sudaru na auto putu Beograd - Niš na prelazu preko Morave kod Mijatovca u utorak ujutru, biće sahranjeni danas na groblju u Paraćinu u 14 sati. Povodom tragične smrti Suzane Vidanović, biće održana komemoracija danas 11. oktobra, sa početkom u 10 časova, u Apelacionom sudu u Kragujevcu.

U njihovoj porodičnoj kući u ulici Ilije Garašanina ostali su ostali su kći Tijana (27) i sin Mihajlo (22). Zadešeni tragedijom, nemi od tuge i bola, nisu smogli snage da izuste ni reč.

U dvorištu su sedeli najbliži rođaci i primali prijatelje koji su dolazili da izjave saučešće.

Školski drug pokojnog Miroslava, Milan Stojanović, kaže da je porodica Vidanović bila izuzetno kompaktna.

- I Suzana i Miroslav su bili jako dobri ljudi. Mirni, pošteni. Njega znam od školskih dana. Uvek je hteo svima da pomogne, da da pravni savet. Inače je bio pravni zastupnik ljudima koji su se bavili prodajom nekretnina i izgradnjom stanova. Čuo sam da je Miroslav bio teško bolestan, da je tog jutra trebao da ide na kontrolu u Klinički centar u Kragujevac. Supruga mu je došla uveče i ujutru su krenuli na put. Na žalost posle 15 kilometara su doživeli udes - kaže Milan Stojanović.

Sudija Suzana Vidanović rođena je 27. aprila 1960. godine u Ćupriji. Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu završila je 1984. godine, a pravosudni ispit položila je 1987. godine. Radila je u Centru za socijalni rad u Ćupriji do 1997. godine, kada je izabrana za sudiju Opštinskog suda u Paraćinu.

Za sudiju Apelacionog suda u Kragujevcu izabrana je 16. decembra 2009. godine i u ovom sudu radila je od njegovog osnivanja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu