KRAGUJEVAC: Ubica čekao Radoša ispred njegove kuće 5 dana! - iKragujevac


Vesti

Ubica Aleksandar Miloradović (21) pre ubistva Radoša Joksimovića, pet dana ga je čekao ispred njegove kuće. Policija tragala za Radošem zbog tuče vikend pre ubistva

Pre pucnjave u kragujevačkom restoranu „Neptun“ kada je ubijen bivši MMA borac Radoš Joksimović ubica ga je pet dana čekao ispred kuće na Sunčevom bregu, saznaje ekskluzivno Kurir!

- On je u kladionici u naselju Aerodrom javno pričao da će "upucati" Radoša i da ga je pet dana čekao ispred kuće, ali da Radoš nije dolazio što je i istina-kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima Miloradović "je pričao da ima podršku suparničke ekipe iz naselja Aerodrom i da je uvežbavao pucanje iz pištolja".
-To je pričao kada se "uradi" jer je bio metadonski zavisnik i lečeni narkoman. Sve to je čuo Radošev prijatelj koji mu je iz kladionice poslao poruku na telefon. Radoš mu je odgovorio "e kada bi se tako ubijalo". Nije verovao. Odatle je i Radoševa ekipa odmah krenula u potragu sumnjajući da je ubistvo naručeno, a istog momenta su znali da ga je ubio Miloradović koji je pred tužiocem priznao ubistvo-kaže naš sagovornik.

Otuda niko i ne veruje da je tuča od pre godinu dana bila i povod da Miloradović potegne pištolj na Radoša.

Ekskluzivno saznajemo i da postoje snimci ubistva sa obližnjih zgrada. Samim tim može se rekonstruisati šta se te večeri 18. septembra dešavalo neposredno pre i za vreme ubistva. Oko 20 časova, pošto je motor italijanskih tablica ostavio pored na parkingu Aleksa Miloradović (21), prišao je stolu u bašti restorana. Tu je Joksimović sedeo u društvu poznatog kragujevačkog advokata i jednog muzičara iz lokalnog benda.

-U trenutku kada je ubica uperio pištolj u njega pokojni Radoš ga je gađao pepeljarom i prevrnuo sto ka njemu. Sve se dogodilo u sekundi. Međutim, Miloradović je pucao i taj hitac je bio koban. Metak mu je prošao ispod plećke, sa strane i razorio srce i pluća-kaže očevidac događaja.

Prema njegvim rečima policija je tragala za Joksimovićem zbog tuče sa momcima iz Velike Plane koja se dogodila prethodnog vikenda.

-Zato je advokat  i bio u društvu u restoranu da bi uzeo punomoćje-kaže naš izvor.

Advokar je pokojnog MMA borca zastupao pred ovdašnjim tužilaštvom zbog tuče koja se vikend pre ubistva dogodila u kafiću „Kazino“ sa grupom momaka iz Velike Plane i bio mu je punomoćnik u gotovo svim sporovima.

Pištolj sa skraćenom cevi

Pištolj kojim je Miloradović ubio Joksimovića je prepravljena "duga devetka". Njoj je skraćena cev, ispaljen je jedan hitac pošto se pištolj zaglavio.

Ubica imao pomagača

Kako se priča među prijateljima pokojnog Radoša ubica Miloradović je imao pomagača takođe iz naselja Aerdrom. On je dojavio ubici da se Radoš nalazi u restoranu.

 

(Kurir.rs/D. Ilić)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu