UHAPŠEN UBICA Radoša J. Upucao boksera dok je sedeo na terasi restorana Neptun, pa POBEGAO NA SKUTERU - iKragujevac


Vesti

Mladić A. M. (21) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Kragujevcu ubio Radoša Joksimovića (27), boksera Radničkog kluba, kod restorana "Neptun" u ovom gradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu rasvetlili su teško ubistvo nad dvadesetsedmogodišnjim Kragujevčaninom i uhapsili A.M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo, saopšteno je iz MUP-a.

Sumnja se da je A.M. noseći zaštitnu moto kacigu na glavi, sinoć u večernjim časovima iz vatrenog oružja ispalio dva hica u oštećenog koji se nalazio na terasi ugostiteljskog objekta, a zatim je pobegao skuterom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Ranjenom Joksimoviću, kome je iz usta potekla krv, prvo su konobari pritrčali upomoć, a potom ga je Hitna pomoć prevezla u Klinički centar u Kragujevcu, gde su se lekari borili za njegov život. Ubrzo po dolasku u bolnicu, Joksimović je preminuo.

Na vest da je bokser upucan, pred bolnicom se okupilo više desetina njegovih prijatelja i poznanika, a moglo se čuti i da pominju osvetu, zbog čega su pred bolnicu poslate i broje policijske jedinice, saznaje "Blic". Okupljeni su se razišli nakon ponoći.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu