Sutrašnja vremenska prognoza (17. septembar 2018. godine): Leto još nije gotovo, evo kakve nas temperature očekuju - iKragujevac


Vesti

Sutra u Srbiji sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana ponegde i pojačan. Minimalna temperatura od 9 do 13, a maksimalna dnevna od 22 do 27 stepeni.

Slično vreme zadržaće se i narednih dana u Srbiji. Jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana u svim predelima očekuje se sunčano i toplo vreme. Maksimalna temperatura u većini predela kretaće se uglavnom od 25 do 30 stepeni.

I u Kragujevcu sutra sunčano. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Minimalna dnevna temperatura iznosiće 11, a maksimalna 27 stepeni.

Narednih dana biće sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom do 29 stepeni, a u subotu se očekuje kiša i osetni pad temperature. Maksimalna temperatura u subotu iznosiće 18 stepeni.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope sutra sunčano, samo se na krajnjem severu kontinenta očekuju padavine. Najhladnije u Moskvi i Stokholmu sa temperaturom do 17 stepeni, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom do 30. podeljka.

Na grčkom primorju sutra pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 19 do 22, maksimalna dnevna od 25 do 30 stepena.

Na crnogorskom primorju sutra sunčano. Vetar umeren, severoistočni. Minimalna temperatura od 11 do 20, maksimalna dnevna od 26 do 28 stepeni.

Na hrvatskom primorju biće nešto više oblačnosti. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 17. do 21, maksimalna dnevna od 26. do 30. stepena.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu