Akcija “100 lopti za škole u Kragujevcu“ (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Povodom otvaranja nove Intersport prodavnice u Kragujevcu u Šoping centru Plaza, u cilju promocije sporta, zdravog razvoja omladine i zdravih navika, ova društveno odgovorna kompanija u saradnji sa lokalnom samoupravom i Gradskom upravom za vanprivredu organizovala je još jednu zajedničku akciju “100 lopti za škole“. 

Tom prilikom Nikoli Uroševiću pomoćniku gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta simbolično je uručena jedna lopta, a predstavnicima osnovnih i srednjih škola po tri lopte. Ovo je druga akcija u Kragujevcu, prethodna je organizovana u aprilu povodom otvaranja prodajnog objekta u TC “Roda“.

Ovakav poklon znači mnogo našim učenicima jer su lopte potrošni materijal. Grad Kragujevac, prema rečima Uroševića, ulaže značajna sredstva da uslovi u našim obrazovnim ustanovama budu što bolji, ali je pomoć društveno odgovornih kompanija uvek dobrodošla. Ovakav gest Intersporta, koji je prepoznao potrebe školskog sporta, predstavlja profesionalnost i odgovornost prema mladima. To je ujedno i poziv drugim kompanijama da pokrenu slične akcije.

Inače, Intersport jedan od lidera u prodaji sportske opreme, započeo je ovu akciju u oktobru prošle godine i do sada je realizovana u opštinama Novi Beograd i Stari grad u Beogradu, u Kraljevu, Kragujevcu i Somboru.  

4.JPG

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu