ZAKUVALO SE ŽESTOKO! Evo šta se stvarno KRIJE iza otkazivanja koncerta najveće folk zvezde Cece Ražnatović - iKragujevac


Vesti

Koncert Cece Ražnatović, koji je trebalo da se održi danas u Woodlandu je otkazan, a publika je bila u neizvesnosti zbog čega. 

 Ceca se putem svog zvaničnog Instagram profila obratila fanovima: "Draga publiko, vi ste mi najvažniji i imate pravo da znate sve o koncertu u Kragujecu. U junu je stigao poziv za ovaj koncert, ali nikada nije došlo do potpisivanja ugovora. Očigledno su velika želja da se koncert desi, nesmotrenost producenata i nesinhronizovanost doveli do ovakvog ishoda. Obožavam druženja sa vama - najboljom publikom, ali da bismo svi mi uživali moraju da postoje pravila i ugovor, a sada se sa moje strne nije desila zvanična potvrda niti je ugovor potpisan. Žao mi je što smo i vi i ja dovedeni u ovakvu situaciju. Sigurna sam, da će uz ovoliku želju u skorije vreme doći do našeg druženja. Ljubi vas vaša Ceca".

Ne može se izbeći činjenica da je koncert bio najavljivan putem zvaničnih kanala pevačice, kao i da su karte regularno prodavane gotovo mesec dana, pitamo se šta je zapravo razlog otkazivanja koncerta?

Za sve ulaznice koje su kupljene/plaćene u WinWin radnji, kupac refund potražuje u radnji u kojoj su ulaznice kupljene.

Informacija o datumu povrata sredstava će uskoro biti definisana od strane WinWina

- ulaznice kupljene u Woodlandu se vraćaju u Woodlandu

- Fizičke Ulaznice kupljene/plaćene direktno preko DD Tickets sajta i u Strahinjića Bana 22 šalju se na adresu: DD Ticketing Solutions d.o.o., Strahinjića Bana 22/22, 11000 Beograd

- Elektornske i Mobilne ulaznice se šalju mailom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu