Vesti

Koncert Cece Ražnatović, koji je trebalo da se održi danas u Woodlandu je otkazan, a publika je bila u neizvesnosti zbog čega. 

 Ceca se putem svog zvaničnog Instagram profila obratila fanovima: "Draga publiko, vi ste mi najvažniji i imate pravo da znate sve o koncertu u Kragujecu. U junu je stigao poziv za ovaj koncert, ali nikada nije došlo do potpisivanja ugovora. Očigledno su velika želja da se koncert desi, nesmotrenost producenata i nesinhronizovanost doveli do ovakvog ishoda. Obožavam druženja sa vama - najboljom publikom, ali da bismo svi mi uživali moraju da postoje pravila i ugovor, a sada se sa moje strne nije desila zvanična potvrda niti je ugovor potpisan. Žao mi je što smo i vi i ja dovedeni u ovakvu situaciju. Sigurna sam, da će uz ovoliku želju u skorije vreme doći do našeg druženja. Ljubi vas vaša Ceca".

Ne može se izbeći činjenica da je koncert bio najavljivan putem zvaničnih kanala pevačice, kao i da su karte regularno prodavane gotovo mesec dana, pitamo se šta je zapravo razlog otkazivanja koncerta?

Za sve ulaznice koje su kupljene/plaćene u WinWin radnji, kupac refund potražuje u radnji u kojoj su ulaznice kupljene.

Informacija o datumu povrata sredstava će uskoro biti definisana od strane WinWina

- ulaznice kupljene u Woodlandu se vraćaju u Woodlandu

- Fizičke Ulaznice kupljene/plaćene direktno preko DD Tickets sajta i u Strahinjića Bana 22 šalju se na adresu: DD Ticketing Solutions d.o.o., Strahinjića Bana 22/22, 11000 Beograd

- Elektornske i Mobilne ulaznice se šalju mailom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac