I POSLE SUNCA DOĐE PLJUSAK: Danas PRŽENJE, a evo kada počinje RASHLAĐENJE! - iKragujevac


Vesti

U Srbiji u nedelju sunčano i toplo.

Sredinom dana u zapadnim, a posle podne i uveče u južnim i jugozapadnim predelima Srbije biće promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za kratkotrajne grmljavinske oluje i nepogode.

Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar, a na istoku Srbije jak. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C.

U Beogradu u nedelju sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 29°C.

I ponedeljak će u Srbiji biti sunčan i topao. U toku večeri u severozapadnim, a tokom noći i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Maksimalna temperatura od 27 do 31°C.

U utorak oblačno i malo svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu i četvrtak pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30°C.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i toplo. U toku noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Maksimalna temperatura do 30°C. U utorak oblačno i malo svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu i četvrtak pretežno sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće oko 28°C.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu