HAOS U KRAGUJEVCU: Pretukli čoveka, tražili OGROMAN novac i PRETILI da će NAPASTI porodicu! - iKragujevac


Vesti

U policijskoj akciji na teritoriji Užica, uhapšena su tri muškarca zbog sumnje da su oko 13 časova u bašti jednog kragujevačkog kafića brutalno pretukli Marinka M.(36) i dali mu rok od sat vremena da im donese 11.000 evra.

U suprotnom, zapretili su da će mu napasti porodicu. Marinko M. je završio u bolnici. Odmah po saznanju šta se dogodilo, policija je krenula u akciju i u saradnji sa Tužilaštvom i za sada su uhapšena tri napadača zbog zlostavljanja i mučenja, kao i pokušaja iznude. Za četvrtim napadačem se traga.

Zanimljivo je da se među huliganima koje je prijavio pretučeni Marinko M. nalaze Miro J. (31) i Novak T. (27), koji su pre 15 dana uhapšeni zbog sumnje da su ispred jednog restorana u Kragujevcu pretukli nekoliko ljudi, među kojima su bili fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić i njegov rođak.

Policija je tada podnela krivične prijave protiv Mira J. i Novaka T. zbog nanošenja teških povreda. Međutim, pušteni su da se brane sa slobode odlukom sudije za prethodni postupak, iako obojica imaju ozbiljan kriminalni dosije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu