I KRAGUJEVČANKE SU U ELITNOJ PROSTITUCIJI: Ko su devojke u kandžama makroa? - iKragujevac


Vesti

Otkrivamo ko su elitne prostitutke i ima li istine u pričama o "starletama" u tom "poslu". Beležimo i zanimljiv slučaj u kojem su učestvovala dvojica studenata.

U lancu elitne prostitucije u Srbiji, kako se priča, nalaze se i brojne TV i rijaliti zvezde, pa i pevačice koje svoje usluge naplaćuju od 200 do 2.000, 3.000 evra.

Elitnu prostituciju karakteriše i to što funkcioniše u zatvorenim krugovima. Devojke koje se odaju tom tipu prostitucije ne oglašavaju se javno i do njih se ne može doći bez preporuke ili posrednika.

Tarifa se razlikuje, pa manje poznate elitne prostitutke usluge naplaćuju po satu od 100 do 200 evra, dok cena za celu noć, u zavisnosti od želja klijenta može da iznosi i nekoliko hiljada evra, u novcu, ili u vidu egzotičnih putovanja ili šopinga po svetu.

Noćni klubovi u kojima se ugovaraju "poslovi" su aktuelni klubovi u gradu gde izlazi veliki broj ljudi.

kragujevcanin je ucestvovao u parovima da li su nam potrebni rijaliti programi-foto

Što se stanova u koje odvode klijente tiče, dešava se da se prostitutke kada dođu do novca udruže, njih tri - četiri i iznajme stan ili im ga podvodač iznajmi.

U pitanju su ponekad i stanovi koji se iznajmljuju na dnevnom nivou, a usluge u njima naplaćuju se više nego na ulici.

Oni se onda oglašavaju na internetu i u drugim medijima pod vidom masaže.

Pošto je reklamiranje prostitucije krivično delo, odlučuju se da je na prikriven način reklamiraju. Ipak, ima nekih koji se reklamiraju i otvoreno, sa spiskom koliko košta koja usluga.

Mi smo razgovarali sa dvojicom Kragujevčana koji studiraju u Beogradu.

-Hteli smo svi iz društva da sakupimo novac i da kao poklon za rođendan drugu platimo neku devojku. Drug nam je rekao da poznaje jednu i da može sve da se sredi za 50 evra. Tako smo i uradili. -govori mladi Kragujevčanin.

-Kada smo počeli da proslavljamo rođendan, stigao je i poklon. Ušla je u stan, kad ono devojka koju ja poznajem iz Kragujevca!

Kako naš sagovornik kaže "Tamo je niko ne poznaje, ali nije izgleda očekivala da će naići na nekog koga poznaje. U Kragujevcu je sasvim normalna."

Tim devojkama ne manjka ni obrazovanje, uglavnom su sve studentkinje nekih fakulteta ili više škole i intelektualke su.

Prema saznanjima uglavnom se radi o devojkama koje studiraju na privatnim fakultetima.
Pritom imaju neko izmišljeno zanimanje i ni jedna ne priznaje da se time bavi.

Dok se u uličnoj prostituciji, kao razlog za bavljenje tim poslom, može govoriti o egzistencijalnoj potrebi, u elitnoj nema govora o tome.

Za "elitne" devojke to je način da dođu do nekih ljudi koji će im obezbediti sigurniju budućnost i posao, a neke čak misle da će se tako bolje udati jer će doći do moćnijih i bogatijih "kandidata".

Pojedine se upuštaju u prostituciju čak i zbog toga što roditelji ne mogu da im obezbede firmiranu garderobu ili skupoceni auto.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu