Jarac pun energije, Vodolija osetljiva, a Ribe se zaljubljuju. Dnevni horoskop za 19. april 2018. - iKragujevac


Vesti

Dnevni horoskop za 19. april 2018.

Ovan

POSAO
Dobro se snalazite, ali ne koristite možda sve mogućnosti u vezi sa zaradom i mada ste svesni toga ne želite da se time mnogo opterećujete.
LJUBAV
Provodite slobodne trenutke u zagrljaju voljene osobe. Ukoliko ste uspeli da otključate njene emocije i u otvorenom razgovoru shvatite da ste bili emotivno zaslepljeni, biće u redu.
ZDRAVLJE
Smanjite stres.


Dnevni horoskop - BIK

POSAO
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava velikim obećanjima. Proveravajte nove informacije o poslovnim prilikama i potrudite se da zaštitite svoje interese.
LJUBAV
Osećate novi nalet emocija radosti u prisustvu voljene osobe. Iskoristite to i stavide voljenoj osobi do znanja da vam je stalo do nje.
ZDRAVLJE
Zdravlje je relativno dobro.


Dnevni horoskop - Blizanci

POSAO
Ako budete pozvani na neki zvanični skup, bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao.
LJUBAV
Izgledate zavodljivo i veoma šarmantno. Bićete vemo privlačni za osobe suprotnog pola. Danas je potencijalno dobar dan za sve usamljene blizance!
ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.


Dnevni horoskop - Rak

POSAO
Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donse na duži rok veliku satisfkaciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas.
LJUBAV
Moguć je poziv od osobe sa kojom ste hteli da se vidite nasamo već duže vreme. Ako dobijete taj poziv, iskoristite ga na najbolji način!
ZDRAVLJE
Vodite računa o grlu.


Dnevni horoskop - Lav

POSAO
Trudite se da se istaknete na poslu, ali što se više angažujete, to vas više ogovraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim se ličnim dilemama suočavate već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli.
LJUBAV
Slobodnima sledi flert u kome će uživati. Zauzetima sledi romantični veče sa partnerom, pa ga lepo iskoristite i nezaboravno se provedite.
ZDRAVLJE
Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

Dnevni horoskop - Devica

POSAO
Ne slažete sa stavovima svih vaših kolega i trudite se da sačuvate prisustvo duha u jednoj situaciji koja je po vas manje više nepovoljna ili vam se trenutno tako čini.
LJUBAV
Vage koje su u vezama uživaće u zajedničkim trenucima. Slobodne imaju podršku Venere za novo poznanstvo. Iskoristite podršku na najbolji mogući način.
ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.


Dnevni horoskop - Vaga

POSAO

Sunce je dobro postavljeno u vašoj astrološkoj kući posla i novca pa možete očekivati neke dobitke tokom sledeće sedmice.
LJUBAV
Dobićete nekoliko poziva za ljubavne susrete sa osobama koje vam se ne sviđaju preterano. Dvoumite se da li da spustite standarde ili ne.
ZDRAVLJE
Mogući problemi sa krvnim pritiskom.


Dnevni horoskop - Škorpija

POSAO
Trenutni položaj Meseca utiče na vašu emotivnu osetljivost ili na neke loše procene u poslovnoj saradnji. Budite razumni jer trenutni neuspeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost.
LJUBAV
Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je istinito pre svega ono što vam je drago da čujete.
ZDRAVLJE
Važno je da što bolje uskladite svoje misli i osećanja.


Dnevni horoskop - Strelac

POSAO
Iznenada umete da zablistate u susretu sa saradnicima i da ponudite neko neočekivano dobro rešenje. Imate dobre ideje i stalo vam je da ostvarite zajedničke interese.
LJUBAV
Godi vam nečija pažnja, tako da upijate svaku reč koju izgovara bliska osoba. Osmeh zadovoljstva odaje vašu unutrašnju sreću.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.


Dnevni horoskop - Jarac

POSAO
Pokušavate da impresionirate okolinu svojim prepoznatljivim šarmom i različitim sposobnostima. Ipak, sve što činite podseća na klasično preuveličavanje. Ne uspevate da odredite svoje mesto.
LJUBAV
Nema razloga da kritikujete blisku osobu. Bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili.
ZDRAVLJE
Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.


Dnevni horoskop - Vodolija

POSAO
Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni i moguće je da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan.
LJUBAV
Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola. Iskoristite je.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.


Dnevni horoskop - Ribe

POSAO
Neka situacija se okreće protiv vas, ali moguće da ste sami krivi za to. Ipak, porazi, stvarni ili onih od kojih strepite, kao da vas stimulišu i vi postajete veoma inspirativni i dobijate mnogo novih ideja.
LJUBAV
Neko vas posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom, a na vama je da odreagujete na to.
ZDRAVLJE
Nervozni ste. Prijaće vam šetnja. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu