MONSTRUM IZ KRAGUJEVCA PROGOVORIO: Vesna ga je iznervirala, pa je ZADAVIO! - iKragujevac


Vesti

Milan Mladičević (31) iz Kragujevca koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju poznanicu Vesnu Grujičić (57), a potom je pokrao, priznao je ovaj zločin!

Ubistvo se dogodilo 24. marta, a Mladičević se sumnjiči da je nakon kraće svađe rukama udavio nesrećnu ženu u njenom stanu. Sumnja se da je potom smestio u krevet i inscenirao da je ona umrla u snu. Potom je iz stana odneo dva mobilna telefona, TV, laptop i sav zlatni nakit.

- Telo žene pronašao je njen sin, koji se zabrinuo što mu se majka ne javlja na telefon. On i komšija su provalili ulazna vrata i u krevetu zatekli Vesnu. Po proceduri, prijavili su smrt, a sin je odbio obdukciju jer mu ništa nije bilo sumnjivo - objašnjava sagovornik "Alo".

Prema njegovim rečima, ugovoren je termin sahrane i čekalo se samo na dolazak Vesnine ćerke.

- Vesnina ćerka je primetila da majci nedostaju dragocenosti i tehnički uređaji, što joj je pobudilo sumnju. Sve je prijavila policiji, koja je naložila da se uradi obdukcija, a ona je pokazala da je Vesna ugušena. Inspektori su za to vreme počeli da prikupljaju tragove i u stanu su našli otiske osumnjičenog Mladičevića. Laptop i telefon su stavljeni na mere praćenja, signal je stigao iz Mladičevićevog stana, nakon čega je on otkriven - kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Mladičević, koji je lažima pokušao da se izvuče, slomio se pred iskusnim inspektorima, pa je počeo da priča.

- Rekao je da su on i Vesna bili u tajnoj vezi i da su je krili jer je on samo godinu dana stariji od njene dece. Kobnog dana je iznenada otišao u njen stan, što mu je, navodno, Vesna prebacila. Ispričao da je da su tokom svađe izrečene teške reči, pa mu je pao mrak na oči. On je rekao da ju je oborio na pod, da ju je davio, a zatim iz stana pokupio sve vredne stvari. Tvrdi da je sutradan ponovo došao u Vesnin stan da proveri da li je živa - rekao je naš sagovornik.

UMALO SE IZVUKAO ZA UBISTVO

Mladičević je nakon krvavog pira napravio samo jednu grešku, zbog koje je i otkriven. Naime, grešku je napravio jer je, kako se sumnja, nakon ubistva svoje poznanice iz stana uzeo njene dragocenosti i tehničku robu, što je pronađeno kod njega. Na telu žene prilikom prvog pregleda nije bilo ništa sumnjivo i sve je ukazivalo na srčani zastoj.

On dodaje da je Mladičević drugog dana pokušavao da uništi dokaze i da je pokušao da inscenira prirodnu smrt, pa ju je smestio u krevet.

Mladičeviću je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu