Pojedine ulice sutra ostaju bez struje - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra

Zbog rada na mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Cara Dušana i Ivana Gorana Kovačića.

Zbog rada na mreži u vremenu od 10.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u selu Vlakča – Švabići. 

Zbog rada na mreži u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Dragog Barjaktarevića. 

Zbog seče rastinja u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Gornje Komarice jedan deo. 

Zbog radova u trafostanicama u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Batočini i to u ulicama 14. oktobra, Cara Dušana, Karađorđeva, Kralja Petra I, Tanaska Rajića, Dimitrija Tucovića, Edvarda Kardelja, Filipa Višnjića, Gavrila Principa, Knez Mihajlova, Nikole Pašića, Stevana Sinđelića, Svetozara Markovića, Ustanička, Vojvode Mišića, Desanke Maksimović, Knez Mihajlova, Kneza Mihajla, Krfska, Maksima Gorkog, Nikole Tesle, Vuka Karadžića i Zmaj Jovina. 

Zbog rada na mreži u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Braće Hadžića, Daničićeva, Dragoljuba Milovanovića - Bene, Durmitorska, Kopaonička, Milice Srećković, Tršćanska i Zlatiborska.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu