OBAVEŠTENJE: Pojedine ulice sutra ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra

Zbog rada na mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulicama Pjera Križanića od broja 18 do 30, Škotskih sestara, Čestobrodička, Svršljiška.

Zbog rada na mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Cara Dušana. 

Zbog rada na mreži u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u selima Kamenica i Ramaća. 

Zbog rada na mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u selu Lužnice jedan deo. 

Zbog rada na mreži u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima naseljima 17. Udarne divizije, Bore Božinovića, Braće Živanović, Čumić, Dva Živana, Lužnice, Narodnog fronta, Radomira Dobrivojevića, Radosava Srećkovića, Ratarska, Ulica 6, Vite Janjića, Cerovac, Desimirovac, DESIMIROVAC- DONJA MALA, Babska Mala, Desimirovac- Gornja Mala, OPORNICA, Polje, MRKOJEVAC, zaseok MRKOJEVAC 2, Beogradski put, Palih Boraca, 15. Majevičke brigade, Bogdana Jovića, Dušana Živanovića Gašila, Milosave Živanović, Ulica 5, 10. oktobra i Božinovići  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu