JKP Parking servis nudi reprogram duga - iKragujevac


Vesti

JKP “Parking servis Kragujevac“ upućuje javni poziv svim korisnicima javnih parkirališta – fizičkim licima, na teritoriji grada Kragujevca, koji imaju dugovanja po osnovu posebne/opšte dnevne parking karte, a nisu utuženi za uručene naloge i opomene – da izmire svoja dugovanja u postupku reprograma duga.

Zahtev za reprogram duga korisnik može preuzeti sa sajta Preduzeća www.parkingservis.rs ili u direkciji preduzeća u ul. Vojislava Kalanovića bb svakog radnog dana od 07,30 do 15,30 sati. Popunjen i potpisan zahtev predaje se u direkciji preduzeća i mora biti potpisan lično od strane vlasnika odnosno korisnika vozila. Nakon toga, nadležna služba obavestiće korisnike o visini dugovanja i pozvati ih da potpišu Sporazume o otplati duga u skladu sa izabranim načinom otplate.

Dužnicima koji prihvate jednokratnu otplatu duga biće odobren popust u visini od deset posto od ukupnog iznosa glavnog duga. Ukoliko se dužnici opredele za otplatu na rate, u zavisnosti od visine duga, odobrava se otplata na 6, 12 ili 18 rata.

Rok za podnošenje zahteva za reprogram duga je 90 dana od dana objavljivanja javnog poziva na sajtu preduzeća. Korisnik koji zaključi Sporazum o reprogramu izbegava dodatne troškove, koji nastaju u postupku izvršenja, prilikom naplate duga preko nadležnog Javnog izvršitelja.

Sve dodatne informacije korisnici mogu dobiti na tel. 034/338 780 ( lok. 112 ) - u Službi pravnih i opštih poslova ili putem e – mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu