ZAPOŠLJAVANJE U KOMPANIJI "LIDL": Određene uslove MORATE da ispunjavate da bi vas zaposlili - iKragujevac


Vesti

Potrebni prodavci u 18 gradova u Srbiji

Kompanija Lidl Srbija objavila je konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u 18 gradova, a prijave se mogu poslati do 24. marta.

Objavljen je konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Indiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu.

U Beogradu će biti zaposleno više od 300 ljudi, a u ostalim gradovima po više od 40 radnika.

Konkurs je objavljen na sajtu Lidla, a uslovi su kandidate su minimum srednja stručna sprema, orijentisanost ka kupcima, poželjno iskustvo u radu u prodaju, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, upornost, pedantnost i preciznost u radu.

- Lidl kao poslodavac izuzetno ceni svoje radnike. Elektronska evridencija vremena nam omogućava da nakande zaposlenima (za prekovremeni rad) isplaćujemo i po principu - svaki minut se plaća - rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Ove godine planiramo otvaranje između 10 i 20 prodavnica i naknadno ćemo saopštili tačan datum i lokacije, navela je Petrović.

Ona je objasnila da Lidl ima jedinstven model poslovanja odnosno da prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe.

- Ta vrsta organizacije rada nam omogućava da kroz uštede u procesima možemo da ulažemo u cene i da na kraju potrošačima ponudimo dobru cenu. Lidl je poznat u svetu po najbojem odnosu cene i kvalitetu i to je ono što potrošači u Srbiji mogu da očekuju - poručila je Petrović.

Istakla je da je nemački Lidl savremeni diskontni lanac koji je poznat i po probranom asortimanu proizoda i jedinstvenom iskustvu kupovine. U pitanju je brza kupovina, način izlaganja i obeležavanja robe, izgled prodavnice i slično.

Lidl je međunarodni trgovinski lanac sa više od 10.000 prodavnica u 27 zemalja Evrope i SAD. Kompanija ima više od 225.000 zaposlenih. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu