OBAVEŠTENJE: Sutra BEZ STRUJE ostaju ova naselja - iKragujevac


Vesti

Elektrodistribucija Kragujevac obaveštava korisnike svojih usluga da će se zbog zbog remonta, obaviti zamena postojećeg, dotrajalog transfomatora od 110 kV novim postrojenjem, na lokaciji trafostanice „Divlje Polje“.

Budući da ovaj važan elektroenergetski objekat snabdeva električnom energijom gradska i prigradska naselja Aerodrom, Sušicu, Vinograde, Denino Brdo, Uglješnicu, Jabučar, kao i nekoliko okolnih sela, Elektrodistribucija Kragujevac posebno obaveštava žitelje pomenutih delova grada da tokom ove veoma složene aktivnosti nisu predviđeni veći prekidi u napajanju električnom energijom, osim kratkotrajnih isključenja zbog tzv. tehničkih manipulacija koje su neophodne za vreme izvođenja radova.

Stručne ekipe Elektrodistribucije će učiniti sve da se ovaj kompleksan posao obavi što brže i efikasnije, a istovremeno se potrošači gore pomenutih naselja mole za razumevanje i strpljenje tokom navedenog perioda.

Ova značajna aktivnost se sprovodi da bi se poboljšao kvalitet napajanja električnom energijom i unapredio nivo usluga koje korisnicima pruža Elektrodistribucija Kragujevac, kao i da bi se ostvarila veća stabilnost elektroenergetskog sistema na teritoriji grada.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu