Nepouzdani i prevrtljivi: Tri znaka zodijaka kojima ne treba verovati - iKragujevac


Vesti

Na njih se nikada ne možete potpuno osloniti, jer ovi horoskopski znaci nisu osobe od poverenja.

Ovo su najnepouzdaniji horoskopski znaci. 

Blizanci

Blizanci su kompleksni znak koji je nepouzdan iz više razloga, od kojih je jedan njihova neodlučnost i nemogućnost izbora. Blizanci su socijalni kameleoni sa mnogo maski u njihovim grudima, a njihovo logično razmišljanje i radoznalost mogu na kraju dovesti do problema. Ovaj vazdušni znak zahteva raznolikost u svim segmentima. Mogu slagati da postignu ono što žele, čak i nenamerno.

Ali, Blizanci mogu biti pouzdani ako žele da vas zadrže u svom životu. Sve što je potrebno je prijatna i duboka komunikacija. Podelite svoje misli češće kako biste ubedili Blizanca da mu govorite istinite činjenice. I sami Blizanci najverovatnije žele da budu otvoreniji i da imate više poverenja u njih.

Lav

Lav je zvezda zodijaka koja voli da privuče pažnju. To znači da imaju blistavu ličnost i zabavno je biti sa njima. Ali, to takođe znači da mogu pasti vrlo nisko. Osećaju se kao centar univerzuma i zbog toga ponekad namerno odaju tajne drugih ljudi.

Lav može biti veliki prijatelj, dostojna osoba i pouzdan partner. Sve što je potrebno je da budete otvoreni i pružite mu dovoljno pažnje. Lav će onda biti otvoreniji i manje sklon da traži pažnju na drugoj strani.

Strelac

Strelac voli slobodu. Voli da putuje, živi život punim plućima, sazna nešto novo i upoznaje nove ljude. Iako ima bogat i lep život, Strelac ponekad ignoriše ljude i zna da ih povredi.

Ponekad ovaj znak može izgledati tajno i sebično, ali je to uzrokovano njihovim nomadskim načinom života i sposobnošću da vide život iz svog ugla. Strelac uvek luta i to ga čini živim. U stalnoj je potrazi za najboljim i ne možete kriviti nekoga zbog želje za boljim životom.

Kada je svestan ovih navika, to mu može pomoći da izbegne povređivanje drugih ljudi ili narušavanje prijateljstva u potrazi za svojim snovima. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu