Dečija karnevalska zabava u Plazi - iKragujevac


Vesti

U subotu i nedelju, 24. i 25. februara, u Šoping centru Plaza Kragujevac, biće organizovan vikend dečije karnevalske zabave. Najmlađi posetioci šoping centra mogu prisustvovati brojnim kreativnim radionicama, a zabavljaće ih animatori, akrobate na štulama, specijalne maskote omiljenih crtanih junaka, a biće u prilici da gledaju i bogat dečiji filmski program.

U subotu, 24. februara, od 14 do 20 časova, na prvom spratu centra u dečijem kutku mališani mogu da se pruključe radionicama za izradu karnevalskih maski i oslikavanju lica, a atmosferu velikog karnevala dočaraće profesionalni maskirani animatori. Fanstastične animirane avanture u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza zakazane su za nedelju, 25. februar od 12 do 17 časova. Zabava, animacije, kreativne radionice i pokloni za sve mališane pripremljeni su dečjem omiljenom bioskopu.

Ukoliko želite da svoje mališane obradujete i poklonom, iskoristite zimska sniženja i sjajnu ponudu poznatih brendova za kupovinu u nekoj od vaših omiljenih radnji. Sjajna zabava i kupovina ovog vikenda su zagarantovani u Šoping centru Plaza u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu