HOROR U SRBIJI: Dalibor izbo trudnicu i taštu, pa se ubio zbog supe - iKragujevac


Vesti

Rezultati obdukcije tri tela koja su prošle nedelje pronađena u zapaljenoj kući u Smederevu potvrdili su da se radi o dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

Obdukcijom je utvrđeno da je Dalibor Simijonović (33) iz Smedereva prvo nožem ubio nevenčanu suprugu Aleksandru Vasić (30), koja je bila trudna, i njenu majku Milenu (58), a potom zapalio kuću i ubio se ubodom nožem u stomak.

U obdukcionom nalazu, koji je stigao u Više tužilaštvo u Smederevu, potvrđuje se da je Simijonović izvršio svoj krvavi pir.

Prva meta mu je bila nevenčana i trudna supruga. Nju je Simijonović ubio sa dva udarca nožem, od kojih je smrtonosan bio udarac u vrat. Potom je nasrnuo na svoju taštu Milenu. Njoj je u rame, bukvalno do balčaka, zabio nož dužine oko 30 centimetra i tim ubodom joj je ubio, pošto joj je probio i plućno krilo. Simijonović je potom, kako ukazuje obdukcioni nalaz, polio kuću benzinom, pa je, zarivši nož u stomak, sebi presekao stomačnu aortu.

Podsetimo, vest o tragičnom požaru, koji je u prošlu sredu ujutru izbio u porodičnoj kući Vasića, šokirala je meštane Smedereva. U prvi mah se mislilo da je troje ljudi nađenih na zgarištu stradalo nesrećnim slučajem. Međutim, Žikica Vasić, glava porodice Vasić, od prvog dana je tvrdio da nije reč o nesreći, već o monstruoznom zločinu.

Nažalost, njegove slutnje su potvrdili i istražitelji, koji su dan nakon tragedije utvrdili da je Dalibor Simijonović usmrtio nevenčanu suprugu i njenu majku, a potom sebi zario nož u stomak i zapalio kuću, u kojoj su sve troje izgoreli.

- Znao sam da je Dalibor odgovoran za njihovu smrt. Ubio ih je samo zato što ćerka nije htela bolesna i trudna da mu kuva supu - rekao je ranije Žikica.

Dalibor Simijonović je već bio osuđivan za pokušaj ubistva jedne od bivših tašti, zbog čega je bio u zatvoru. Međutim, iz zatvora je izašao 2012. godine, nakon što je amnestiran.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu