KVALITETNE DISKUSIJE: Na sednicama tokom 2017. godine usvojen niz značajnih odluka - iKragujevac


Vesti

Budžet grada Kragujevca za 2018. i Plan detaljne regulacije „Radna zona Sobovica“ dve su najznačajnije odluke usvojene u lokalnom parlamentu u prethodnoj godini, smatra Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada. Rad gradskog parlamenta u 2017. ocenjuje pozitivno.

U godini za nama održano je 13 redovnih sednica Skupštine grada Kragujevca i sedam zakazanih po hitnom postupku. 

Prema rečima Miroslava Petrašinovića, predsednika lokalnom parlamenta, sednice gradske skupštine obeležile su kvalitetne diskusije, u kojima su podjednako učestvovali i opozicioni i odbornici vladajuće većine. Petrašinović naglašava da je diskutovano uz visok nivo pristojnosti.

Na sednicama lokalnog parlamenta tokom 2017. godine usvojen je niz odluka značajnih za život građana, funkcionisanje grada i njegov budući razvoj. 

Kao jednu od najvažnijih odluka usvojenih u 2017. Petrašinović navodi onu koja se tiče sufinansiranja boravka dece u privatnim vrtićima. 

Konačno rešenje problema nedovoljnog broja mesta u kragujevačkim obdaništima predsednik Skupštine grada očekuje u ovoj godini, s obzirom na najavljeno otvaranje još dva privatna vrtića.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu