Kragujevačko savetovalište "Halo bebe" na usluzi roditeljima - iKragujevac


Vesti

Buduće mame širom Srbije pa i u Kragujevcu, uz pomoć savetovališta Deca Srbije, „Halo bebe“, dobijaju svojervrsnu podršku pri iščekivanju materinstva.

Pored toga, i roditelji bolesnih mališana mogu da dobiju adekvetne odgovore na mnoga pitanja zahvanjujući ovom savetovalištu koje postoji od 2014. godine.

U savetovalištu „Halo bebe“ koje se nalazi u specijalističkoj konsultativnoj službi Doma zdravlja u Kragujevcu, angažovane su iskusne medicinske sestre, koje su prošle i dodatnu edukaciju vezanu za rad u telefonskom savetovalištu.

Obezbeđen je prikladan prostor kao i oprema za rad. U kragujevačkom savetovalištu radi se u dve smene i roditelji mogu zvati do 19 časova svaki dan.

Roditelji putem kol centra mogu postavljati pitanja o pravilnoj ishrani, sprovođenju higijene, rastu i razvoju beba.

Informacije se mogu dobiti na broj telefona 335-476. Ukoliko se posle 19 časova javi potreba za pitaljima koja se odnose na roditeljstvo, kragujevčani mogu da se jave i savetovalištu beogradskog kol centra koje je na raspolaganju 24 sata 011/ 7158-444 i taj način roditelji mogu da se informišu u bilo koje vreme i u hitnim slučajevima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu