Ukraden laptop predsedniku Nove Snage - iKragujevac


Vesti

Nikoli Nešiću odborniku Skupštine grada Kragujevca i Predsedniku Nove Snage ukraden laptop iz automobila.

 Kako saznajemo, razbijeno je staklo, ukraden laptop, kao i dokumenta i rokovnik.
 

Saopštenje predsednika Nove Snage prenosimo u celosti:

"Nakon sinoćnjeg poziva na grupisanje lokalnih političkih organizacija, predsedniku Nove Snage, Nikoli Nešiću, demoliran je auto. Upravni odbor Nove Snage je tim povodom sazvao hitan vanredni sastanak, verujući da iza napada stoje politički protivnici, koji ne prezaju od upotrebe nasilja u političkoj borbi.

Želimo da pokrenemo pitanje sve učestalijeg nasilja u našem gradu. Neprihvatljivo je da se okvakve stvari dešavaju u samom centru grada.

Nakon što su razbili zadnje staklo, nepoznati napadači su sa zadnjeg sedišta automobila pored lap-top-a odneli i dokumenta i rokovnik, pa otuda zaključak da nije u pitanju samo vandalizam ili pljačka, već i nešto više od toga.

Pozivamo policiju i nadležne organe da reaguju i spreče sve učestalije napade kako na funkcionere političkih partija, tako i na obične građane i da što pre otkriju vinovnike ovog događaja."

Jako je nepristojno za jednu političku grupaciju, koja je u pokušaju da postane ozbiljna, da za delo za koje se odmah vidi da je klasična krađa, krivi političke protivnike kojih, uzgred i nema, jer nikada do sada nismo čuli da bilo koja politička grupacija u Kragujevcu govori bilo sta protiv Nove snage.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu