Predstojeća dešavanja na Šumadija sajmu: Ove godine 20 sajmova u Kragujevcu! - iKragujevac


Vesti

Na Šumadija sajmu tokom 2018. biće održano dvadesetak sajamskih manifestacija, među kojima su sajmovi građevinarstva, venčanja, čokolade, zapošljavanja, polovnih automobila, poljoprivrede, turizma i mnogi drugi. 

Za ovu godinu planirano je dvadesetak sajmova, a sa Šumadija sajma najavljuju da će kalendar sajmova biti dopunjen sa još nekoliko manifestacija.

U Kragujevcu će tokom februara biti održane dve sajamske manifestacije, a reč je o sajmovima građevinarstva i venčanja. Sajam građevinarstva biće organizovan od 9. do 11., a Sajam venčanja od 23. do 25. februara.

Za mart je planiran Sajam čokolade, kafe i toplih napitaka, koji će biti održan od 23. do 25. marta.

Na Šumadija sajmu u aprilu biće organizovana tri sajma i to obrazovanja, zapošljavanja i inovacija, nameštaja i hortikulture. Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija biće održan 5. i 6., Sajam nameštaja od 14. do 22., a Sajam hortikulture od 27. do 29. aprila.

Kragujevčane i u maju očekuju tri sajamske manifestacije. Sajam polovnih automobila biće organizovan od 10. do 13., Sajam knjiga i grafike od 16. do 20., a Međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike od 24. do 27. maja.

Na kragujevačkom sajmištu od 7. i 8. juna biće održan Komdel expo, sajam komunalne opreme.

Šumadijski sajam poljoprivrede biće održan od 6. do 9. septembra na Šumadija sajmu, a Sajam energetike i energetske efikasnosti od 20. do 22. septembra.

Oktobar je rezervisan sa sajmove zdravlja i mode. Sajam zdravlja biće održan 6. i 7., dok će Sajam mode biti organizovan od 12. do 14. oktobra.

Kragujevčani će u novembru biti u prilici da posete Sajam vina i opreme za hotelijere od 9. do 11. i Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma od 23. do 25.

Na Šumadija sajmu od 7. do 9. decembra biće organizovan Sajam automobila, a od 21. do 23. decembra Dečji sajam „Novogodišnji bazar – Zimska čarolija“.

Za većinu sajamskih manifestacija u Kragujevcu ulaz i parking su besplatni. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu