Vesti

Suzana Živković, diplomirani pravnik zaposlena u Centru za socijalni rad “Solidarnost“ Kragujevac, proglašena je za najboljeg radnika u okviru projekta “Čovek godine“ koji zajednički realizuju Ministarstvo za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije.

Reč je o projektu koji ima za cilj da dodatno motiviše zaposlene u obavljanju poslova u svakoj od oblasti koje su u nadležnosti ovog ministarstva. Komisija je odabrala sto najistaknutijih, među kojima je i Suzana Živković. Na poslovima pravnika u neposrednoj socijalnoj i porodično pravnoj zaštiti, Suzana radi od 1995. godine, a aktualno je angažovana u Službi za zaštitu dece i mladih u kragujevačkom Centru za socijalni rad.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije najbolje radnike nagradili su novčanim nagradama u visini od 10.000 dinara.

Na dodeli priznanja upriličenoj početkom godine u Palati Srbije u Beogradu, ministar Zoran Đorđević je rekao da su nagrađeni oni zaposleni koje su rukovodioci predložili i prepoznali da su zaslužni za uspeh u Ministarstvu. Pored uspeha u radu, merilo za opredeljivanje kanditata za nagradu je kolegijalnost, ali i način na koji su pristupali poslu.

Pratite iKragujevac na VIBERU:
http://chats.viber.com/ikragujevac