BOMBAŠ IZ KRAGUJEVCA IMA DEBEO DOSIJE: Pre paljenja škole počinio je NIZ KRIVIČNIH DELA! - iKragujevac


Vesti

Nemanja Gavrilović (37) iz Kragujevca, koji je uhapšen zbog sumnje da je juče podmetnuo požar u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, od ranije je dobro poznat policiji. On je u julu prošle godine bio vinovnik drame sa taocima kada je gotovo dva dana bio zatvoren sa dva tinejdžera u podrumu zgrade naoružani automatskom puškom i bombama.

Ali to nije sve.

Kako saznajemo, Gavrilović je osumnjičen da je u junu 2014. godine u restoranu "Brvnara" ranio Hranislava Radomirovića (42), osuđivanog zbog šverca. Za saučesništvo je osumnjičen i izvesni Nikola Prokić.

Naime, pucnjava se dogodila oko 22.30 časova u pomenutom restoranu, a Radomirović je tada pogođen u stomak.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Radomirović je u kafanu stigao pijan. Ničim izazvan dobacivao je ostalim gostima. U jednom trenutku izvadio je pištolj i stavio ga na sto za kojim je sedeo. Zaposleni u lokalu su ga upozorili da to ne radi, zapretili su da će pozvati policiju, pa im je Hranislav predao pištolj, a jedan od radnika odložio je oružje kod šanka.

Malo posle toga u lokal su ušli Gavrilović i Prokić sa društvom. Radomirović je i njih počeo da provocira, a oni su mu uzvratili. Došlo je i do tuče, a onda su se začula dva pucnja.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu