VREMENSKA PROGNOZA: Pred nama je vedra nedelja! - iKragujevac


Vesti

Vremenska prognoza za narednu sedmicu predviđa toplije i vedrije vreme.


U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, samo se još ujutru na jugu i istoku, uz nešto više oblačnosti, ponegde očekuje slab kratkotrajan sneg.

Vetar će biti slab i umeren, jugozapadni i južni, po podne i uveče povremeno jak, uglavnom u planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura biće od minus 3 do 1 C, najviša dnevna od 3 do 8 C. Uveče i tokom noći u severnim krajevima doći će do prolaznog naoblačenja, ponegde s kratkotrajnom kišom.

I u Kragujevcu će danas biti pretežno sunčano, uz slab i umeren jugozapadni i južni vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus 1 C, najviša dnevna oko 7 C. Tokom noći prolazno naoblačenje.

Prema prognozi za narednih sedam dana, biće uglavnom suvo i toplije, sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti, samo se u sredu očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature, na visokim planinama sa snegom.

U petak na severu, a za dane vikenda i u ostalim krajevima doći će do naoblačenja sa kišom, koja će u nedelju, uz osetniji pad temeperature, preći u sneg i u nižim predelima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu