Studenti Fakulteta inženjerskih nauka, ovo će vas zanimati! - iKragujevac


Vesti

JKP „Parking servis Kragujevac“ i Fakultet inženjerskih nauka u Kragujevcu započeli su saradnju po pitanju obavljanja stručne prakse studenata Fakulteta inženjerskih nauka u JKP „Parking servis Kragujevac“.

Ugovor o obavljanju stručne prakse je zaključen 03.11.2017. godine, a njegova realizacija je započela dana 05.12.2017. godine kada je stručnu praksu u JKP „Parking servis Kragujevac“ započela prva grupa studenata četvrte godine osnovnih studija sa studijskog programa Urbano inženjerstvo. Tokom stručne prakse svi studenti će obići sve organizacione jedinice JKP „Parking servis Kragujevac“ pri čemu će se upoznati sa poslovanjem Preduzeća i sa svim tehnikama poslovne komunikacije. Tom prilikom studenti će moći da steknu određena znanja i veštine koje će kasnije moći da primene u praksi i na taj način dopune stečeno znanje tokom studija.

JKP „Parking servis Kragujevac“ će tokom čitave akademske godine biti spremno za prijem studenata na stručnu praksu jer osposobljavanje studenata za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja u realnom radnom okruženju predstavlja najbolje ulaganje u ljudske resurse.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu