PET DANA BILA ZATOČENA U KUĆI: Jaroslavi čupali kosu, tukli je i podvodili - iKragujevac


Vesti

Povređena žena inspektorima je otkrila detalje jezivog iživljavanja i zlostavljanja koje je preživela.

Jaroslava Č. (40) iz Bačkog Petrovca preživela je pakao kada su je napadači zatočili u kući u Novom Sadu i pet dana se brutalno iživljavali nad njom. Nasilnici su navodno primoravali Jaroslavu i da se bavi prostitucijom.

Slučaj je otkriven nakon što je pretučena žena uspela da pobegne iz zatočeništva i s povredama dođe u Klinički centar Vojvodine.

- Jaroslava Č. imala je brojne povrede po telu, kao i opekotine po ruci i licu. Kosa joj je na pojedinim mestima bila iščupana, a lekari su odmah o svemu obavestili policiju - priča sagovornik "Srpskog telegrafa" i dodaje da je povređena žena inspektorima otkrila detalje jezivog iživljavanja i zlostavljanja koje je preživela.

- Jaroslava Č. je ispričala da ju je kobnog dana muškarac koga poznaje pod nadimkom Testerac odvezao do jedne kuće u Novom Sadu. Tamo su je sačekale S. J. (27) i J. S. (47) i tad počinje pakao - kaže izvor.

Prema tvrdnjama Jaroslave Č, S. J. i J. S. su je zarobile u kući i svakodnevno je tukle i zlostavljale.

- Pretučena žena tvrdi da su je nasilnice primoravale da se prostituiše. Sve vreme su joj pretile da će je prebiti ako ih ne bude slušala, udarale su je, pa su je, kako tvrdi, čak pekle i po licu da bi im se povinovala - objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, posle pet dana pakla, Jaroslava Č. uspela je da iskoristi nepažnju zlostavljačica i pobegne iz kuće užasa.

- Sela je u prvi taksi i odvezla se u bolnicu. Policija je odmah po prijavi krenula u potragu za nasilnicima. U kući u kojoj je Jaroslava bila zatečene su S. J. i J. S., kao i dvojica muškaraca - priča izvor.

Protiv žena je podneta krivična prijava, dok su muškarci koji su bili u njihovoj kući saslušani.

- Izjavu je dala i osoba koja je Jaroslavu dovezla do "tamničarki". Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku - kaže sagovornik.

(Alo)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu