ISPOVEST MUŽA STRADALE BODI-BILDERKE: Umirala je dok sam je zvao! - iKragujevac


Vesti

Poznata srpska bodi-bilderka Branislava Jovanović (47) poslednji put se čula sa svojim suprugom Zoranom bukvalno pet minuta pre nesreće!

Suprug Zoran, koga pamtimo po ulogama bildera Stanislava u filmovima “Nije lako sa muškarcima” i masera u “Žikinoj dinastiji”, u ispovesti za “Alo!” kaže da je znao da nešto nije u redu čim mu se nije javila kada ju je pozvao po drugi put, a ispostavilo se da je upravo tada izdahnula!

- Pet minuta pre nego što je poginula, čuli smo se telefonom. Rekla je da je dobro, da su prešli rumunsko-srpsku granicu i da mogu polako da krenem ka Pančevačkom mostu, gde je trebalo da se nađemo i da je povezem kući. Posle pet minuta sam je pozvao ponovo, ne znam ni sam zašto, ali se nije javljala ni na jedan od dva mobilna telefona. Znao sam odmah da nešto nije u redu - ispričao je vidno uznemiren Jovanović.

Prema njegovim rečima, Jovo Beslać, otac fitnes šampionke Milice Beslać (16), koji je vozio automobil, uspeo je da pozove prijateljicu pre nego što je izgubio svest i da joj kaže: “Pomozi nam!”

Zoran i Branislava živeli su u Barajevu u ulici Sime Markovića, gde se nalazi njihova teretana. Komšije za Branislavu imaju samo reči hvale i kažu da bi verovatno bila živa da se ranije oprostila od takmičenja.

- Branislava je poslednjih godina govorila da joj je dosta takmičenja u bodi-bildingu i planirala je da napusti taj sport. Rekla je da će još ove godine da se takmiči i da neće ići na ta prvenstva. Eto, da je na vreme poslušala samu sebe, sada bi bila živa - kaže jedan od komšija poznate srpske bodi-bilderke.

Tragedija se dogodila u Kovačici kada se Branislava sa fitnes šampionkom Milicom Beslać (16), kojoj je bila trener, i njenom majkom Tanjom Beslać iz Apatina vraćala sa Svetskog prvenstva u Rumuniji.

- Zoran je vlasnik bodi-bildnig i fitnes sportskog kluba “Bim Džim” u Barajevu. U kući im je teretana. Oni su predivni ljudi, da mogu slobodno da kažem svetski ljudi. Imaju ćerku koja ima oko dvadeset godina i imali su predivan brak. Branislava je želela da napusti takmičenja, dosta joj je bilo toga. Svake godine je govorila: “Još samo ove i neću više!” Tako je pričala i ove godine i, nažalost, bolje da je tako i uradila jer bi sada bila živa - ispričao je jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, Zoran i Branislava su bili čestiti ljudi, koji su puno učinili za mladu fitnes šampionku Milicu Beslać.

- Zoran je kao mlad živeo na Senjaku. Stan je prodao i kupio drugi u Lipovici, gde je držao teretanu i klub. Kasnije je i to prodao i kupio kuću ovde u Barajevu, u naselju Boždarevac. Oni su predivni ljudi i znamo se dobro, jer je naša ćerka odrasla sa njihovom. Branislava je rodom iz Zemuna. Ona i Zoran su otkrili devojčicu koja je poginula - ispričao nam je komšija.

Dan pre nesreće Branislava je okačila svoju fotografju na Fejsbuk, iznad koje je napisala “Svetsko prvenstvo - 4. mesto”. Na istoj društvenoj mreži prijatelji i poznanici opraštali su se i od maloletne Milice Beslać.

- Počivaj u miru, devojčice! Ceo tim “Dražen Vujošević” i Srbija su u šoku. Izgubili smo jednu divnu šampionku, njenu mamu i njenog trenera. Milica Beslać nije fer! - napisao je na Miličinom profilu poznati kaskader Uroš Ćertić.

(Alo)  

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu