U Apatinu dan žalosti: Grad grca za fitnes šampionkom i njenom majkom, koje su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice - iKragujevac


Vesti

Apatin je siromašniji za dva mlada života, među kojima je jedna devojčica (16), šampionka Srbije i Balkana u fitnesu

Građani Apatina su još u šoku zbog pogibije Tanje (37) i Milice Beslać (16), državne reprezentativke u fitnesu, koje su stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice. Zbog ove tragedije u Apatinu je danas dan žalosti.

- Vest koja je prekjuče u večernjim satima prostrujala opštinom Apatin o tragediji izazvanoj saobraćajnom nesrećom u kojoj su živote izgubile naše sugrađanke, i dalje nas drži u šoku. Apatin je siromašniji za dva mlada života, među kojima je jedna devojčica (16), šampionka Srbije i Balkana u fitnesu, koja je svojim trudom i radom mnogo obećavala.

- Kao predsednik opštine Apatin, ispred opštine koju predstavljam i svih građana koji u njoj žive, porodicama nastradilih izražavam najiskrenije reči saučešća - rekao je Milan Škrbić, predsednik ove opštine, a potom je dodao da je danas u Apatinu dan žalosti.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila 12. novembra kod Kovačice, poginula je i bodibilderka Branislava Jovanović (48), a automobilom u kome su se sve tri žene nalazile upravljao je Jovo Beslać, Tanjin suprug i Miličin otac.

Do sudara kamiona "man" iz Novog Pazara i automobila "folksvagen bora" iz Sombora u Ulici bratstva i jedinstva bb je došlo jer vozač automobila nije ustupio prvenstvo prolaza, a tri osobe su na mestu poginule.

Porodica Beslać i Jovanovićeva su se vraćali sa Svetskog prvenstva u Rumuniji.

(Telegraf)
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu