VEČERI SMEHA: "Balkan up 2017" festival stand up komedije - iKragujevac


Vesti

Udruženje „Vido” iz Kragujevca, četvrti put u Kragujevcu organizuje regionalni festival stendap komedije pod nazivom „Balkan Ap“. Festival će se održati 4. i 5. decembra od 20h, u sali Pozorišta za decu (scena 303) u Kragujevcu.

Na festivalu „Balkan Ap“ nastupiće niz izvođača stendap komedije sa ovih prostora, koji već godinama uspešno izvode svoje performanse u Srbiji a i van granica naše zemlje.
Program festivala:

4.12. Neša Bridžis, Srđan Olman i Miloš Radojković.
5.12. Srđan Jovanović, Mariana Aranđelović i Miloš Novaković.

Cena ulaznica je 500 dinara za 1 dan, a 800 dinara za komplet za oba dana. Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od srede 29.11. do utorka 05.12. od 11h do 18h – Informacije na telefon: 0644516104). Rezervacije na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili porukom u inboks na Fejsbuk stranici ”Večeri smeha”. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica (ime, broj karata, telefon).

Stendap komedija predstavlja žanr komedije koji je u našoj zemlji sve popularniji. Radi se o izvedbi u kojoj komičar iznosi svoj autorski tekst i pogled na svet pred publiku. Razlog u popularnosti leži u tome što pored nesporne zabave, stendap komedija ima i jak element društvene kritike. Velika posećenost na večerima stendap komedije iz godine u godinu dokazuju da i u Srbiji postoji izuzetno kvalitetnih izvođača i sadržaja. Grad Kragujevac doprineo je realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem dela sredstava za njegovo ostvarivanje. Napomena: nije prikladno za mlađe od 16 godina.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu