ŠTA SE TO DEŠAVA U ŠUMADIJI: Žena prebila muža jer ju je prevario sa komšijom, mlada pobegla sa kumom, Kragujevčanka izbacila muža iz stana! - iKragujevac


Vesti

O ovim prevarama se prepričava već godinama. 

Jovana S. nanela je teške telesne povrede suprugu Milošu S. iz Aranđelovca, kojeg je uhvatila u prevari.

Po navodima policije, Jovana S. uhvatila je svog supruga Miloša S. u prevari u ranim jutarnjim časovima, a zatim mu nanela niz teških telesnih povreda. Jovana S. krenula je na posao, ali se nakon odlaska setila da nije ponela novčanik, da bi se nakon pola sata vratila do kuće da ga uzme.

Kako je ušla u stan, začula je čudne zvukove u stanu, a zatim je svog supruga koji je stigao u rano jutro sa puta, pošto je vozač kamiona, videla u bračnom krevetu kako vodi ljubav sa svojim komšijom Pericom.

U afektu, supruga je uzela metalnu dršku od usisivača i zadala suprugu niz udaraca, a nije bio pošteđen ni njegov ljubavnik.

- Da sam zatekla bilo šta drugo bilo bi mi lakše. Da me je varao sa nekom komšinicom, prijateljicom, ne bi se toliko ni naljutila. To su uobičajene stvari u braku. Ali da mi je muž homoseksualac, to nisam mogla da poverujem ni u najluđim snovima. Ovo je veliko razočarenje za mene. Miloš je za mene bio pojam muškosti, ali kada sam čula kako mu Perica viče "Maco moja" i mazi ga po glavi, dok vode ljubav, u meni je izazvalo napad besa, i nisam gledala gde udaram, rekla je za Ar Info supruga Jovana S.

Tako što smo pisali, u Aranđelovcu se dogodio nesvakidašnji događaj na svadbi Ž.S. kada je mlada pobegla sa kumom sa svoje svadbe.

O ovoj svadbi se priča već mesecima. Sve je bilo kao i na drugim svadbama, dosta gostiju i prilično veselo, ali onda je mlada uzela mikrofon i rekla kako voli kumu i da ne može da živi sa mladoženjom, i sa stola je zgrabila džak sa kovertama u kojima je bio novac koji su dobili kao poklon, i izašle su napolje.

- Svi smo mislili da se radi o šali, ali kada je prošlo desetak minuta i kada se nisu vratile, shvatili smo da je sve izgleda istina. Niko nije mogao da poveruje šta se dogodilo. Osim što je mladoženja poprilično ucveljen, nije ništa lakše ni kumu, koji je takođe ostao bez žene. Svu hranu smo podelili, kao i torte, osim svadbene, koju je mladoženja bacio kroz prozor - rekao je vlasnik lokala gde se sve odigralo.

Na Fejsbuku su objavljene fotografije mlade i kume koje su pobegle na Havaje gde su se i venčale, a komentar o svemu šta se dogodilo nije dobijen ni od mladoženje, niti od kuma.

U Kragujevcu se za sada nije dogodilo ništa slično, ali ima situacija koje se prepričavaju, ovo je jedna od njih. U ulici Grada Sirena se odvijala prava drama. Akteri događaja su supružnici koji su, kako kažu komšije, uvek bili uzor ostalima u pogledu ljubavi i nežnosti koju su ispoljavali jedno prema drugom. Muž je zaposlen, češto dolazi kasno kući, ostaje prekovremeno Ili bar njegova supruga tako misli. Žena je prava domaćica, uvek dočeka muža sa osmehom, kuva njegovu omiljenu hranu, čeka ga ručak na stolu kada dođe.  Kako saznajemo, A.M. (28) je u ranim jutarnjim časovima otišao na posao. Njegova supruga (24) je ukucala ''Facebook'', i uključila igru ''Slagalica''. Kada je počela igru, shvatila je da to nije njen profil, njen muž je zaboravio da se izloguje. Kao i većina žena, rešila je da pogleda njegove poruke. U jednoj je pisalo: ''Ja sam stigla. Čekam te u našem gnezdu'' - u prilogu je stajala fotografija prostorije gde ga je čekala. Supruga je odmah nazvala muža i, prema rečima komšije, cela zgrada je grmela. On se pojavio posle sat vremena.

Ne znamo šta se događalo, ali komšije tvrde da je muž izleteo iz stana. Priča će verovatno dobiti epilog na sudu. 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu