RADIONICA ZA FOTOGRAFE: Kragujevac „ispod šminke“ - iKragujevac


Vesti

Ako fotografišete svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni život Kragujevca, pozivamo vas da učestvujete na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra, u galeriji SKC (ul. Radoja Domanovića 12).

Mi se zovemo Belgrade Raw i fotografišemo život Beograda „ispod šminke“ poslednjih osam godina. Ono što smo do sada uradili možete da pogledate na adresi www.belgraderaw.com/photos

Nije potrebno da se profesionalno bavite fotografijom i ograničenja u godinama ne postoje. Učešće na radionici je besplatno, a broj mesta je ograničen, tako da vaše potvrde dolaska očekujemo na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Dovoljno je da nam pošaljete vaše ime i prezime, godište, informaciju o tome zašto i kada ste počeli da fotografišete svoj grad i 15–20 fotografija Kragujevca koje ste vi napravili. Nebitno je da li su fotografije nastale analogno ili digitalno (foto aparatom ili mobilnim telefonom). Rezultati radionice biće predstavljeni u Beogradu kao deo našeg projekta Serbia Raw. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu