UŽASNA SCENA U SRBIJI: "Fijat" uleteo među pešake, lomio žardinjere i oborio drvo! - iKragujevac


Vesti

U Glavnoj ulici u Zemunu sinoć se oko 22 časa dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj pukom srećom niko nije izgubio život. Vozač "fijata stila" pokušao je da izbegne sudar s drugim automobilom koji mu je ušao u traku, pa je nespretno okrenuo volan i uleteo u autobusku stanicu gde je bio veliki broj pešaka.

Prema rečima žene koja je bila na mestu nezgode, prizor je bio kao u horor filmu:

- Kola su išla pravo na mene! Poslednja sam uočila da se nešto čudno dešava i jedva sam umakla. Bukvalno sam gledala smrti u oči. Još se tresem... Čovek nije kriv, jednostavno je želeo da izbegne sudar, ali prava je sreća što niko nije stradao - prenosi Informer izjavu žene čiji je život bio u opasnosti.

Vozač "fijata" je pokušavajući da izbegne pešake koji su panično trčali ispred njega udario u par žardinjera i na kraju se zaustavio tako što je oborio drvo na trotoaru.

Da stvar bude gora, sve ovo se odigralo tik uz autobusko stajalište kod Pošte u Zemunu gde svakodnevno prolazi veliki broj ljudi.

U udesu je učestvovalo tri vozila i policija je obavlla uviđaj. Na licu mesta mogu da se vide tragovi kočenja na trotoaru koji jasno oslikavaju da je vozač "fijata" dugo pokušavao da obuzda vozilo i zakoči.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu