APLAUZ ZA FIESTU: Kragujevčanke zadivile Paraćin - iKragujevac


Vesti

Članice plesnok kluba „Fiesta“ predstavljale su proteklog vikenda, na poziv Gradske turističke organizacije „Kragujevac“, naš grad na Dečjem karnevalu u Paraćinu. Naše predstavnice izvele su tri numere i prema rečima voditelja „održale lekciju iz plesa svim prisutnima“. Nastup je bio propraćen gromoglasnim aplauzom u to je, po rečima domaćina, ujedno i pozivnica za sledeću godinu.

Manifestacija je i ove godine organizovana u septembru u okviru Krastovdanskih svečanosti. Tokom svečanog defilea i u okviru programa na bini predstavilo se nekoliko stotina dece predškolskog i školskog uzrasta , plesnih i sportskih klubova iz zemlje i inostranstva. Veliki broj posetilaca imao je priliku da uživa u maštovitim kostimima junaka dečjih priča, crtanih filmova i serija. Ulicama su prodefilovali dinosaurusi, pačići, Indijanci i kauboji, Italijanosi, dečaci i devojčice u prelepim jesenjim kostimima, Alisa i njeni junaci, mornari, paukovi itd. Organizator Dečjeg karnevala je Turistička organizacija Paraćina.

Za kolege iz turistički organizacija Kragujevca i Paraćina, Dečji karneval bio je i prilika da se razmotre mogućnosti zajedničkih aktivnosti u narednom periodu. Paraćin će se i ove godine predstaviti na Sajmu turizma, krajem novembra, u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu