SESTRA UBIJENOG NEMANJE U ŠOKU: "Znam da ti ideš na bolje mesto, anđele moj mali i znam da ćeš da me čuvaš!" (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Porodica i prijatelji mladog advokata Nemanje Stojanovića koji je noćas ubijen u sačekuši o preminulom mladiću imaju samo reči hvale.

Nemanja Stojanović (26), sin poznatog advokata Mikija Stojanovića ubijen je noćas oko 3 sata u sačekuši ispred zgrade u Jagodini u kojoj je stanovao.

Nemanja, koji se i sam bavio advokaturom, je prema rečima svojih prijatelja bio divan mladić i nikom nije jasno zašto je neko pucao u njega.

Bio je mladić velike energije, lep, elokventan, sa željom da se dokazuje. Šta se isprečilo na tom putu niko sada ne zna. Znamo da nije imao neprijatelje, takođe, znao je ko je ko u Jagodini, nije davao povoda za ovako nešto - priča njegov prijatelj.

On kaže da je Nemanja imao verenicu iz susednog grada, sa kojom je planirao svadbu.

I komšije imaju samo reči hvale:  Odličan mladić nikada nisam čuo da je povisio glas, znam ga kao dobrog komšiju. Ne znam šta je uzrok za ovakvo ubistvo, tek je bio na početku karijere, bio je pripravnik - priča stariji komšija.

Njegova porodica je i dalje u šoku, ne mogu da poveruju da ga više nema. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu