NOVINE I POVOLJNOSTI: Nove cene JKP "Parking servis Kragujevac" - iKragujevac


Vesti

Sagledavajući potrebe svojih korisnika JKP “Parking servis Kragujevac“ uvodi od danas niz novina i povoljnosti.

Smanjena je cena “posebne dnevne karte“ koja je dobila naziv “opšta“ sa 1 090,00 na 990,00 dinara i može se platiti slanjem SMS-a na broj 8345.

U “prvoj“, odnosno “drugoj“ zoni “višečasovna parking karta“ od devet časova postala je “zonska dnevna parking karta“ koja važi 24 časa od trenutka izdavanja do istog vremena u prvom sledećem danu u kome se vrši naplata parkiranja u navedenim zonama. S obzirom na to da je cena ove karte nepromenjena, korisnici parkirališta za istu uplatu umesto dosadašnjih devet časova parkiranja, dobijaju 24 časa parkiranja.

Uvedena je nova usluga “zonska dnevna parking karta za zonu nula“ koja važi 24 časa od trenutka izdavanja do istog vremena u prvom sledećem danu u kome se vrši naplata parkiranja i za čije se plaćanje uvodi novi SMS broj 8346.

Mesečna karta za pravna lica i preduzetnike koji su registrovani na teritoriji grada Kragujevca važi u zoni parkiranja u kojoj korisnik ostvaruje pravo korišćenja, a cena iste je 50 posto niža od cene mesečne pretplatne karte, što znači da su ovoj kategoriji korisnika proširena prava korišćenja sa sektora na zonu, a po povlašćenoj ceni.

Parkiralište u delu ulice Svetozara Markovića, od ulice dr Zorana Đinđića do ulice Grada Sirena koje je do sada pripadalo zoni “I“, od 1. septembra pripada zoni “0“ naplate i kontrole parkiranja.

Korisnici parkirališta koji do sada nisu iskoristili parking karte, mogu ih iskoristiti do kraja tekuće godine.

Rešenje o javnim parkiralištima i Cenovnik JKP “Parking servis Kragujevac“ primenjuje se od 1. septembra. Iz JKP “Parking servis Kragujevac“ poručuju da će i u buduće pratiti trendove razvoja u sistemu parkiranja i truditi se da ih uspešno pripoje postojećem sistemu upravljanja, kako bi na taj način pre svega zadovoljili potrebe korisnika njihovih usluga .

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu