LOV NA BEGUNCE U KRAGUJEVCU: Pobegli iz zatvora i sakrili se na NEVEROVATNOM MESTU! - iKragujevac


Vesti

Nikome nije palo na pamet da ih tamo traži!

Šest zatvorenika iz kragujevačkog Okružnog zatvora iskoristili su nepažnju čuvara i dali se u beg. Nakon višesatne potrage, pronađeni su kako se kriju u kukuruzu.

Šestorica osuđenika uspeli su juče ujutru da pobegnu iz kragujevačkog Okružnog zatvora u naselju Petrovac. Posle višesatne opsežne potere policije i zatvorskih stražara, oni su uhvaćeni u obližnjem kukuruzištu, gde su probali da se sakriju.

Prema rečima izvora bliskog istrazi, zatvorenici su iskorisitili priliku kada ih je obezbeđivao mali broj stražara i dali se u beg svako na svoju stranu.

- Iznenađeni čuvari nisu mogli da uhvate sve odjednom. Šestorica su uspela da pobegnu. Oni su trčali na različite strane kako bi bilo teže da ih stražari stignu i savladaju. Hitno je pozvana policija, koja je došla sa nekoliko patrolnih automobila i odmah se priključila poteri - tvrdi izvor i dodaje da je čitav Petrovac bio opkoljen.

- Policija je napravila obruč oko sela i zajedno sa zatvorskim stražarima krenula da ga steže. Nakon nekoliko sati svih šest begunaca je otkriveno u jednom kukuruzištu i oni su uhapšeni i vraćeni na izdržavanje kazne.

Meštani sela kažu da su oko 10 ujutru videli da stiže policija kojoj su se ubrzo pridružili i naoružani zatvorski čuvari.

- Videli smo da je u toku neka akcija, i odmah nam je bilo jasno da je neko pobegao "preko žice" - kažu meštani i dodaju da su videli jednog policajca kako stoji na traktoru i viče: "Tamo je, vidim ga. Hvataj ga!"

- Video sam kako su opkolili zatvorsko kukuruzište i ekonomiju gde se gaji povrće za potrebe zatvorenika. Ne znam tačno koliko je poteral trajala, ali sam video da policija ka zatvorskoj kapiji vodi jednog zatvorenika sa lisicama na rukama - navode meštani.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu