JEZIVA SCENA: Dogodio se TEŽAK UDES, Nemanja preminuo ocu na rukama - iKragujevac


Vesti

Nemanja Tesla (21) iz Velike Moštanice, student Šumarskog fakulteta u Beogradu, preminuo je na Ibarskoj magistrali na rukama svoga oca, koji se nadao da će lekari moći da ga spasu! Mladić je posle prevrtanja automobila „alfa romeo“ izdahnuo priklešten između sedišta i gepeka, uprkos naporima vatrogasaca i njegovih prijatelja da ga izvuku.

Kako se saznaje, nesrećni Nemanja je samo pre mesec dana taj automobil dobio od oca na poklon. Vožnju je poverio svom drugu.

- Nemanja je sa još dva prijatelja krenuo na rođendan. Ostalo društvo bilo je u drugim kolima, koji je išao iza njih. Oni su se u jednom trenutku velikom brzinom udaljili od pratnje u drugom vozilu. Nemanja Đurđević (22) koji je vozio, i njegov suvozač Pavle Blagojević (21) prevezeni su na odeljenje za reanimaciju u Urgentnom centru sa teškim povredama – navode prijatelji nastradalog mladića.

Prema rečima očevidaca, vozač je izgubio kontrolu, prešao u levu traku, onda sleteo sa kolovoza, probio drvenu tarabu i zakucao se u metalnu ogradu.

- Kazaljka na instrumentalnoj tabli bila je „zakucana“ na 170 kilometara. Nemanja je sedeo pozadi, ali je od siline udarca probio zadnje sedište i završio u gepeku, dok mu je glava bila napolju! Bilo je jezivo! Jaukao je od bolova, kao i vozač i suvozač. Njihovi drugovi iz drugog automobila odmah su istrčali da im pomognu. Popeli su se na krov i odmah pokušali da ih izvuku, ali to je bilo nemoguće, jer je lim bio potpuno smrskan – kaže jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima, prizor je bio potresan, jer su spasioci bili bespomoćni.

- Svi smo gledali kako Nemanja umire, a nismo mogli da mu pomognemo. Stigao je i njegov otac Nikola Tesla koji mu je držao glavu u nadi da će ga tako spasti. U jednom trenutku smo videli da je Nemanja naglo prebledeo, a ubrzo nakon toga nije davao znake života – navodi sagovornik.

Meštani ovog sela kažu da je auto bio toliko slupan da su mladiće izvlačili satima iz olupine.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu